Medlems villkor 

1. "Få genast en ""Gratis överföring"" genom att registrera Er som medlem hos oss."
2. Endast  25 SEK för överföring mellan 1-2 500 SEK.
3. Avgift för överföringar upp till 30 000 SEK för endast 300 SEK.
4. "Välj att genast få en ""Fördelaktigare växelskurs"" om du överför från 30 000 kronor genom att endast betala 1% avgift " på beloppet du överför.
5. Inga oförutsädda clearingspris till destinationskontot eftersom vi har ett bestämnt växelskurs-system baserad på priset på överföringsdagen .

Fast Track - Express överföring och få pengar överförda samma dag 
Detta är ett sätt vid brådskande pengaövering att få pengar till Thailand samma dag.
"Om du meddelar oss och vi får pengarna till vårt konto inom kl. 12:00 (middag), kommer du att få gjord samma dag"

 "Om du meddelar oss och vi får pengarna till vårt konto senare än kl. 12:00, kommer du få till nästa dag vid kl. 11:00 " i Thailand.

"Om vi har frågor på grund av beloppets storlek eller att namnet på personen som över pengarna inte stämmer med det vi har i databasen, så kommer vi genast ta kontakt med dig och "
"begära ytterligare dokumentation för för att säkerställa att dessa belopp är verkligen eran. I fall det är ett stort belopp, så kan vi begära ytterligare dokumentation för underlagsskäl, "
pengarnas källa och anledningen till överföringen för att säkerställa att dessa medel inte kommer ifrån
"olaglig verksamhet, narkotikahandel , penningtvätt och undvikande av skatt."

Du kan genom elektronisk systemet överföra pengar från ditt konto på tre olika sätt
1. Överföring av pengar via Internet (Online Banking).
2. Överför pengar genom ett telefonsystem. Du kan ringa din bank för att överföra pengar till vårt bankkonto(Telefon Banking)
3. "Överföring på banken. Genom att visa upp din pass och bankkort, kan du öveföra att  pengar direkt från din bankkonto" till våran bankkonto.

"Om vi har frågor på grund av beloppet eller att namnet på personen som överför pengarna inte matchar det vi har i datan, så kommer vi genast ta kontakt med dig och "
"begära ytterligare dokumentation för att säkerställa att detta belopp verkligen är ert. Vi kan begära ytterligare dokumentation för underlagsskäl, "
"pengarnas källor och anledningen till överföringen i fall det är en stor belopp, för att säkerställa att dessa medel inte kommer ifrån"
"olaglig verksamhet, narkotikahandel , penningtvätt eller undvikande av skatt."

AML Förfarandet: Anti-penningtvätt (förebyggande av penningtvätt).

"För att undvika problemet med penningtvätt i redovisningssystemet  för företaget, så kommer vi inte att acceptera kontanter, checker eller direkt överföring."
"Om kontanter, checker har överförts in till vårt konto direkt, så kommer vi att avbryta beställningen,"
genom att överföra tillbaka pengarna till ert konto i Sverige. Dessutom kommer bolaget ta ut kontantadministrationskostnader på 3%
av totala överföringsbeloppet.

IP: 18.207.108.182
Country: United States